Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Repül a kuka

Gondatlanul rögzített rakomány, sztráda, nagy sebesség- és szerencsére egy kamera, ami felvette, milyen veszélyes helyzetet teremthet a felelőtlenség.

 0
Tovább

Bukfenc, piruett, fejenállás

Nem tornagyakorlatot látunk, hanem egy valamilyen okból irányíthatatlanná váló, majd kisodródott autót, ami tízpontos gyakorlatot mutat be- csak épp ehhez senki nem gratulál és tapsol. (Ahhoz viszont igen, hogy a felvételt készítő kamionos azonnal lehúzódik hogy segíthessen.)

 0
Tovább

Bizonytalan kézzel

Ennek a felpörgetett autónak a sofőrje nem épp a legmegfelelőbb helyen próbál vagánykodni: az út neki sajnos nem elég széles, és szépen bele is száll egy parkoló autóba. A többi pedig nem más, mint fizika...

 0
Tovább

Fut a gyáva

Ez a felvétel az USA-ban készült, ahol nem feltétlenül használ minden autós téli gumit. A zord időjárásban az egyik, meglehetősen veszélyesen lavírozó pickup nem áll meg a stop táblánál, majd irányíthatatlanul, oldalra csúszva bele is csapódik egy másik autóba. Aztán, hiába sérült meg a baleset okozója is, még megpróbál elmenekülni, egy közeli parkolóba rejtőzve- de a kamerás autó sofőrje rátalált. Valószínűleg izgalmas beszélgetése lehetett a cserbenhagyónak a rendőrséggel...

 0
Tovább

Hajóvonták találkozása

Mindenféle furcsa esetről, ütközésről szoktam videót megosztani, de vízi karambolok ritkábban fordulnak elő. Pedig lám, egy kis oda nem figyelés, hibázás, és máris egymásba csattan két nagy hajó. Az ember azt hinné, azért ilyen körülmények között érzékelhető, hogy nem férnek el így egymás mellett a csatornában, mégis megtörténik a baleset.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

laprimeraprofeciahdverrepelis

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem