Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A nyár örömei

De jó ott, ahol nem kell kerülni a strandokat a karantén miatt! Csak tenger legyen, napfény, deszka... Ja meg egy kis vidámság!

 0
Tovább

Sávelhagyás

Egy apró korrekció elég lenne, hogy ne történjen komoly baleset: ám miután valamiért letér az útról az autó, nagy sebességgel belecsapódik egy másikba. Ez is olyan helyzet, ahol a vétlen az égvilágon semmit nem tehet a baleset elkerüléséért, hacsak az imát nem vesszük balesetmegelőzési eszköznek.

 0
Tovább

Gátromboló

A szűk sávban elég volt egy kicsit utat tévesztenie a busznak, hogy betontömböknek ütközzön, és azokat a szomszédos sávokba lökje az autók elé.

 0
Tovább

Zuhanórepülés

Az égből érkezett a fenyegetés ebben a békés brazíliai utcában, amikor egy kisrepülő az útra zuhant a semmiből, meglepve autóst, gyalogost...

 0
Tovább

A golfkocsi nem raliautó

Nem elég, hogy szabálytalanul ment ki a forgalomba a golfkocsival a sofőr, még a saját és a járgány képességeit is "kissé" túlbecsülte, így aztán az éles kanyarnak nagy borulás lett a vége. Szerencsére csak a gépek sérültek, ember nem- hacsak a büszkeségén nem esett csorba...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Gázszerelés, fűtésszerelés Budapesten

A gázszerelés és fűtésszerelés szolgáltatások rendelkezésre állnak Budapesten és vidéken egyaránt. Péter segít mindezekben a petersegit.hu weboldalon.

Hirdetés

Adatvédelem