Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Váratlan útakadály

Elszomorítóan látványos baleset lett a felelőtlen kanyarodásból: a lapos, nem is igazán látható utánfutóval kanyarodó pickup pont egy nagy sebességgel érkező teherautó elé húzta a vontatmányát.

 0
Tovább

Szökik a fűnyíró

Bravúros ügyességre vall, hogy se a fűnyírótraktort nem rögzítik, se az ajtót nem zárják rendesen, így aztán egy kis kigyorsításnál kipottyan az UAZ-ból. Pedig ez a járgány nem arról híres, hogy hiperűrsebességgel gyorsítana...

 0
Tovább

Kezdő szuperhős

Az álarcos igazságosztók közül a menőbbek fél kézzel megállítanak egy vonatot, vissza tudnak húzni egy repülőgépet, ököllel csapják ketté a feléjük száguldó rakétát. Nos, valahol mindenki elkezdi: ez a kissrác csak havon sikló belsőt akart lestoppolni, de aztán a vége máshogy lett látványos,  mint gondolta...

 0
Tovább

Gumi odaátról

Újabb eset, ahol a véletlen dönt arról, kiből lesz áldozat és ki ússza meg: a szembe jövő sávból, szerencsétlenül pont átpattanó gumi van, akit eltalál, van, aki még pont elsiklik előtte.

 0
Tovább

A repülő ajtó

Váratlan meglepetés, amikor a melletted haladó autóról leszakad egy ajtó, és pont téged talál telibe...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Fűtésszerelés Budapest, Down pillow and használtautó

Fűtésszerelés Budapest, Down pillow and használtautó. Fűtésszerelés és Down comforter Blogunkban érdekes cikkeket olvashatsz fűtésszerelés témában.

Hirdetés

Adatvédelem