Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Motorpörgés

Motorozni is jóbaráttal szép, akivel figyelhetünk egymásra, megoszthatjuk az élményt, amit az erdőben csapatás jelent- csak aztán nehogy pont a cimbora miatt álljon félre az ember, aki váratlan mozdulatot tesz. Esetleg csak a kísérő reflexei nem a legjobbak? Így vagy úgy, nagy esés lett a vége.

 0
Tovább

Dupla öröm

A targoncaművész elengedi a szökevény hajót, aztán sikerül a gazdátlan targoncával egy autót is megtörnie. A sztori szépsége, hogy állítólag azt mondta, fogalma sincs miért horpadt be a hajótulaj autója, ám aztán előkerült a videó...

 0
Tovább

Enyhe szellő

Amikor híreket olvasunk arról, hogy itt-ott "viharok" vannak és "tomboló szél", akkor nehéz az ilyesmit átérezni. Van egy kis szél, na és? Megesik nálunk is. De hogy valóban lehet-e legyinteni mondjuk egy olyan viharra, mint a Brit szigeteket sújtó Francis, mindenki eldöntheti magának a videó alapján...

 0
Tovább

Kamion a síneken

Amikor elakad a teherautó a síneken, akkor tulajdonképpen már borítékolható is, mi fog következni...

 0
Tovább

Ha bekopog egy gumiabroncs

Újabb szürreális eset: egy elszabadult, nagy sebességgel érkező gumi tör-zúz egy ház teraszán. Honnan jött, miért, ki tudja? És a mázli csak az, hogy vissza nem úgy pattant, hogy az autókat is megtörje kicsit.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

umpbint

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem