Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dől a daru

Kissé alul lett méretezve valami a teherhez képest a jelek szerint, a daru szép csobbanással zúg bele a vízbe.

 0
Tovább

Akit feldob a sávváltás

Ezeknek a baleseteknek a fizikája az, ami engem a leginkább érdekel. Oké, hibáznak, nem férnek el egymás mellett az autók- de nem fénysebességgel száguldanak, nincs hatalmas ütközés, mégis akkora pörgés lesz belőle, amitől leesik az ember álla.

 0
Tovább

Fordul a kocka

Tehet-e kárt valamiben az, aminek elvileg a védelem a feladata? Szemmel láthatóan igen: ez a leszakadt motorvédő burkolat a mögötte jövő kocsiba csapódik. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy úgy tanítottak, ha az előttem levőnél gyanúsan remeg valamelyik alkatrész, előzzem meg vagy maradjak le. Nos, az élet igazolja, ez egy fontos bölcsesség... És azon is múlik,  hogy ne legyen nagyobb baj, hogy a hátul jövő jogos ijedtségében félrerántja-e a kormányt.

 0
Tovább

Kevésen múlik

Szerintem ugyanannyira tanulságos az olyan videó, aminek baleset a vége, meg az, amin épp csak sikerül megúszni a bajt. Mert az utóbbiból is látszik, ha valaki felelőtlen, csak a szerencsén múlik, mi lesz a történet vége. Ez a jetski szépen letarolhatta volna a tömlőn érkezőt- nem így lett, de...

 0
Tovább

Letolva

Olyan szép, elegáns tempóban tolja hátra a mögötte levő pickupot az elszabadult kamion, mintha teljesen tudatosan tenné- pedig forgalommal szemben ez a "tolatás" minden, csak nem jópofa.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

zadksa

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem