Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kicsúszva

Szép is az esős évszak Ázsiában, vezetni is igazi öröm amikor jön az égi áldás! Csak néha nem csak az eső jön váratlanul, hanem egy kicsúszó autó is, és csak a szerencsén múlik, hogy éppen elkerül-e mást vagy sem.

 0
Tovább

Az előzés mestere

A felelőtlenség csúcsa, amikor a szembe jövő autót kényszeríti az út elhagyására a rossz ütemben előző autós. Itt most volt hely az útpadkán, de mifelénk ahol mély árkok szoktak lenni, sokkal nagyobb lett volna a baj.

 0
Tovább

A sietős vásárló

A kora reggeli nyitás után kinn várakozó boltos azt láthatta, hogy az autóval érkező vásárló egyenesen belevágódik a bejáratba. Nem arról volt szó, hogy azt hitte volna, Drive-in típusú bolt ez, hanem pusztán összekeverte a gázt és a féket. Hétköznapi eset, bárkivel előfordulhat, nem?... 

 0
Tovább

Csúszásveszély

Mennyi üledék és mocsok lehetett annak a medencének az alján, ami gyakorlatilag jégpályává vált a melós alatt!

 0
Tovább

Balforduló

Kissé ingatag rakományával elég bénán manőverezik a sofőr, s így az ideiglenes útzárból elhúzódó lesz...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

hairpiecewarehouse

Mens hair pieces are one of the significant ways today to combat the many hairs fall problems. Here is an article that explains some of the essential aspects of hair.

Hirdetés

Adatvédelem