Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jön a tehervonat

És visz mindent, ami az útjába kerül: ez a szemfüles, ügyes és okos orosz autós ezt a saját bőrén tanulta meg, aki ki akarta kerülni a piros lámpánál szabályosan várakozó kocsisort.

 0
Tovább

Ha leszakad a hegyoldal

Ha megindul a talaj a meredek hegy oldalán, visz magával mindent és mindenkit. Ez az autós megúszta, de egy darabig biztos akadozó lesz arrafelé a közlekedés: a leírásból kiderül, hogy az eset Malajziában történt, és ez már a második földcsuszamlás volt, amit megúszott a sofőr. Az első után visszafordult, és akkor a másik irányban is megindult előtte a hegyoldal...

 0
Tovább

Gyökerestől

Időnként meglehetősen látványos módon emlékeztet rá minket a természet, mekkora ereje tud lenni...

 0
Tovább

A szomszéd kutyusa

Az ilyen kergetőzés csak elsőre tűnhet viccesnek. Amikor a szomszédban lakó, meglehetősen nagyra nőtt kutya elkezdi üldözni az embert, abból azért lehet baj is, hiába játékos házi kedvencről van szó. Akár haraphat is, de ha netán ennyire nem is agresszív, akkor is okozhat balesetet, vagy nagyon megijesztheti azokat akik félnek a nagytestű kutyáktól. És még a gazdáinak is beletelik egy kis időbe amíg sikerül elkapni az ebet. A kutyatartás felelősség, és ez még egy ilyen ártatlannak, netán viccesnek tűnő, sérülést nem okozó esetből is látszik.

 0
Tovább

A menekülő ember

Lopott autóval akart meglépni a tolvaj, de a kockázatos manőver rosszul végződött, mert jött valaki szembe is. Utána kénytelen volt futva próbálkozni a meneküléssel a bűnöző, de hogy milyen eredménnyel, arról nincs hír.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

thereef2010

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem