Ha úgy nézzük, ellazíthat pár feles meg egy jógaóra is, tehát a kettő kombinációja igazán tuti, nem?

Mivel most már egyre több olyan extrém jógafoglalkozásról is hallani, ahol közben söröznek, boroznak, érdemes elgondolkodni azon, merre mehetnek tovább a hülye trendek. Laza 35 dollárért az ilyesmire vágyók New Yorkban korlátlan borfogyasztás után vehetnek részt egy jógaórán, ahol aztán szintén folyamatosan a közelben kell tartani a poharaikat. 

Azért túl sok ész nélkül is belátható, miközben azt állítják, a pia felszabadít a gátlások alól és jobban mennek a gyakorlatok is, azért nem szeretnénk olyan emberrel közösen súlyzózni, akik kapatosan vannak az edzőteremben. És a túlzásba vitt nyújtások is lehetnek károsak, aki pedig kapatos, még észre sem veszi, milyen sérüléseket okoz magának.

De hát ugyan kit lehet lebeszélni a hülyeségekről? Amennyi bolond kihívásba vágnak bele pusztán egy internetes őrületet követve elvileg jómódban élő, tanult emberek, a borjóga már igazán nem is kellene feltűnést keltsen...

Persze New York- miért gondolnánk, hogy ilyen extrém dolgokra pont ne lenne vevő pár jómódú, unatkozó ember hobbiként?... És ki tudja, aki erre kattan rá, annak talán jobb is, ha nem mással foglalkozik, mert ez legalább négy fal között zajlik, és elsősorban magában tehet kárt. Az meg ugyan kit érdekel, mennyire nincs köze ennek az egésznek jógához, spiritualitáshoz. Talán pont így a legjobb, ez illik a nyugati emberekhez, nem az, amikor guruként próbálják két hét jógázás után hirdetni a megtisztulást és a felvilágosodottságot.