Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sas a kígyó ellen

A tengerben élő halálos mérgű kígyó még a levegőben is próbálja megmarni az őt kifogó madarat- ha sikerrel jár, életben maradhat, ha nem...

 0
Tovább

Száguldó halak

A kardosvitorláshal nyílt vízben élő, akár 3 méteres is megnövő ragadozó. Kisebb halakra vadászik bámulatos gyorsasággal úszva, figyeltek meg már 110 km/órával repesztő példányt is.

 0
Tovább

Száguldó kanapé

Edd China arca ismerős azoknak, akik kedvelik az Autókereskedők (Wheeler Dealers) című sorozatot. Edd az aranykezű szerelő, aki a partnere által megvásárolt leharcolt autókat újjá varázsolja. Meglepetés lehet sokak számára, de ő nem csak szerepet alakít, valóban ért az ilyesmihez, specialitás a különleges járművek építése. Motorizált wc-ülőkét, komplett irodát, és még egy kanapét is. Ezzel pedig világrekordot is állított fel, amikor majdnem 150 km/órával száguldott rajta ülve...

 0
Tovább

A lacazvadász

A sas könnyedén kikapja a vízből a halat

 0
Tovább

A sebesség megszállottja

Az új-zélandi Burt Munro ősrégi Indian motorját bütykölgetve hatvanon túl jutott el oda, hogy sebességi világrekordot állíthasson fel. Különleges útjáról az Egyesült Államokba Anthony Hopkins főszereplésével készült fel. Ami a legszebb: valóban sikerrel járt! 68 évesen, egy 47 éves motor nyergében állította fel utolsó rekordját.

 0
Tovább
«
12

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

csotanyesagyipoloskairtas

A csótányirtás, ágyipoloska irtás a lakótérben alapvetően nem kell, ennek ellenére javasoljuk. A csótány és az ágyipoloska igen gyors állat, saját lábán (ún. aktív úton) is képes vándorolni.

Hirdetés

Adatvédelem