Tánc ABC

Megvallom, kedvelem az ötletes, ügyes reklámokat. Ebben a most beillesztettben különféle táncokat vonultatnak fel, A-tól Z-ig...

 0
Tovább

Héliumos sör

Az április elsejei tréfák közül az egyik jópofa volt annak az sörújdonságnak a reklámja, amihez a sztori szerint héliumot kevertek, tehát a kocsmai beszélgetéseket sokkal viccesebbé tették vele.

 0
Tovább

Anime sörreklám

A kilencvenes években még tudták, mi kell a dolgozónak...

 0
Tovább

Legfrissebb bejegyzések

Google hirdetésDarwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Google hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Névtelenül

Mindenkinek van véleménye. Sokan nem kívánják a másikkal megvitatni, hogy mit is gondolnak, ami teljesen érthető. Egyesek az esetleges következményektől félnek, míg mások a - talán nem is annyira erős - emberi (családi, baráti, munkahelyi, iskolai) kapcsolatokat féltik a nézeteltérésekből fakadó vitáktól. Ez teljesen rendben van. A szerző is így gondolkozik és éppen ezért a névtelenség álcája mögött mondja el, mit is gondol a politikáról, közéletről. Higgadtan, megfontoltan, senki által nem feszélyezve. Saját akaratából.

Hirdetés

Hirdetés