Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Golf a Holdon

Alan Shepard próbálta ki a golfot a Hold felszínén, 1971 februárjában, az Apollo 14 küldetés során.

 0
Tovább

Virgonc tehenek

Amikor egy farmon élő teheneket a tulajdonosuk le akart vágatni, a környéken élők összefogtak, és megmentették őket. A hosszú téli bezártság után újból a rétre engedett állatok pedig ugrándozva, szaladgálva ünnepelték a szabadságot...

 0
Tovább

Fahéjban fuldoklók

Úgy fest, az emberek szerint roppant vicces bekapni egy nagy kanál fahéjat, majd a fuldoklásról és köpködésről készült videókat megosztani. A fahéj ugyanis gyakorlatilag lenyelhetetlen, szóval csak egy teljesen értelmetlen ökörség ez a "próba". Az alábbi videó messze túl hosszú ahhoz, hogy egyben végignézze az ember, elég csak párszor beletekerni, hogy lássuk: a hülyeségre mindig van fogékonyság, kortól, nemtől függetlenül.

 0
Tovább

Birkózz a medvéddel

Nem tudom, szeretnék-e ilyen háziállatot- és nem azért, mert sokba kerül az etetése...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2014.02.25.
2014.02.22.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Mi a panasz?

Orvosi blog, mely Önnek szól! A szakmailag hiteles tartalmakat mindenki számára közérthető formában jelenítjük meg. Naponta frissülő tartalmainkkal az Ön egészségét, egészségértését szolgájuk! Hiteles tájékoztatás, orvosoktól betegeknek!

Hirdetés

Adatvédelem