Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elragadott cápa

A horgászok által fárasztott kisebb cápát egy nagyobb ragadozó váratlan támadással kapta el.

 1
Tovább

Cápa cápának farkasa

Érdekes felvételt készítettek egy cápaetetős túra során, egy méretes nagy fehér cápa támadt egy kisebb fajtársára a tenger felszínén. A viselkedést még nem nagyon dokumentálták természetes körülmények közt, és a csalizás nyilván befolyásolja azt, hogy reagálnak az állatok.

 5
Tovább

Cápák és szörfösök

Nem szívesen ugranék itt fejest a vízbe a deszkáról...

 0
Tovább

Cápák a strandon

A békésen lubickoló pár nyilván nem vette komolyan először, amikor azt kiabálták nekik, hogy cápa ólálkodik körülöttük. Amikor aztán látták, ahogy a méretes ragadozó tényleg ott úszkál a sekély vízben, gyorsan kiszaladtak a tengerből- mondjuk az állat nem őket üldözte, hanem talán egy ráját, de azért jobb a biztonság.

 0
Tovább

Úszás óriási cápák közt

Minden évben Mexikóban az Isla Mujeres közelében felbukkannak a hatalmas cetcápák tucatjai. A buszméretű állatok az emberre teljesen veszélytelenek, planktonokat fogyasztanak, ezért sok turista szeret velük úszni. A drónos felvételen nem csak az arányok látszanak, hanem az is, hogy a víz alatt felbukkan még néhány hatalmas mantarája is, csak hogy ne unatkozzon az ember...

 0
Tovább
«
123

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

curamaids

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem